<body>


Wednesday, January 04, 2006

Nothing really much happen lately.. Um..

I am a really BIG Fat Liar, am i..?! Well.. Several things did happen lately. Several things which had succesfully changed every single things in my life..

Not every single things, actually. Well.. For instance, Im still 'Fa ra' you used to know.

'..And everytime i see you in my dream,
I see your face, you're hurting me..
I guess i need you baby..'

And you see.. Im still in lerve with the boi you should've known. Haha.. *Crap* You know.. Lately i've been dreaming about something strange; people singing that song. That song.., 'Everytime' by Britney..

S**t. I hate that song. [tapi ga taw knp styp kli w bka itunes, lgu itu trus yg w bka]

Alrite. Enough for that.

Ok. Fa balik ke Indo tanggal 25, and yeah.. Fa juga gak ikut acara pembukaan gedung baru di skul Fa, IISY. Buat sekilas info, IISY menyelenggarakan sebuah acara pembukaan untuk gedung baru yang.. Yeah.. Yang baru dibangun. It's kewl, you know. Eniwei, acara ini diadakan pada tanggal 27. [gud job, peeps!]

Actually, Fa baru nyampe di Indo tanggal 27. Kita (Fa dKlrga) transit di Bangkok sekejap untuk check up-na Mama. O iya.. Fa bakal punya adek baru lagi lho! (Kalo perkiraan dokter sih cowok.. Hehe - Have i mention this to you?) Rasanya waktu itu hari berlalu jauh lebih cepat. Hiks. Terakhir kalinya daku menginjakkan kakiku di negara gajah putih ituuuwhh.. Tak tahu mengapa rasanya.... sedih.

Orait. Akhirnya Fa nyampe ke tanah aer. Sucks. Karena angan-angan akan rumah yang rapi nan indah langsung buyar. Hih. Fa pikir rumah dah jadi pas Fa balik. Kamar Fa dah siap, gitu. Ternyata, masih dalam tahap renovasi. Huaaaaawhhh!! Pasir dan debu bertaburan dimana-mana..... Akhirnya daku mengungsi ke kamar ortu.

O yeah.. Happy New year guys. Sori. Terkesan garink and telat abis. Tapi mo gimana lagi? Dont blame me, plz. *sigh* Do you wanna know what did i do on that New Year night? Alrite. To tell you the truth.., i did nothing at all. Semua keluarga Fa terlelap dengan pulasnya, dan dengan teganya melarang daku keluar. Sementara tetangga kanan kiriku dengan suka citanya niup terompet keras-keras pertanda pergantian tahun. Me?! Fa kayak orang bego menatap jarum jam berputar, dan baru tersadar setelah kurang lebih setengah jam melamun; waktu saat itu telah menunjukkan pukul 12.20-an. Malam tahun baru yang paling nyesek.


Satu hal lagi yang juga gak kalah nyeseknya adalah kenyataan bawha aku butuh internet. Yahh.. Kenyataan ini gak nge-suckz banget syih kalo satu2nya warnet yang available deket rumah ternyata full terus. Shish. Sebel.

Ok. I can handle this.

Nyari skul. At first, everything went fine.. until yesterday my Mum came up to me, bringing a pile of books and said, "Read these. Learn them. You're going to have a test on 12th of January." Then she went away. Ha! Is this a joke..?! Padahal Fa ngeharepin buat santai-santai dulu setelah nyampe, beres-beres rumah *yang ga taw knapa gak beres-beres*. Cuz afterall, sekarang khan emang waktunya liburan setelah ujian semester pertama! Kerenn.. Sementara anak-anak yang lain pada liburan, daku sendiri malah masih harus ber-dealing dengan buku-buku super tebel yang memang harus kubaca dari awal karena sepertinya kurikulum IISY dengan sekolah yang baru ini berbeda. Great. Isnt it wonderful?

Ok. I can not handle this.

But what's the point, anyway? This is my life. Siap gak siap, im still going to deal with it for the rest of my life.. Am i rite?

O yeah.. Sekali lagi.. Hepi Nu Year.

me and my BIG MOUTH ;) | 5:09 PM.


Profile
MAK NYOS ;)

MAK NYOS ;)
in her late 20. a girl on the go. med school student. elsevier student ambassador. member of student executive board at campus: strategy review department. was in auburn, united states. now stays in a flat somewhere in ciputat. and yes, the hip above is definitely mine.

 more about>>♥ me ♥

My Multiply Account
Tagboard


get one from cbox!
Wishlist
A 4.0 GPA
A sweet lil' bike
Maysaa's Kimono Wrap Maxi Dress
Maysaa's Satin Wrap Snood
A boyfriend!♥
Exits
Jojo
Ketek
Ali
Anneke
Za
Pei
Kiki
Dee
Fardil
Mitha
Nitchy
Pyro
Icha
Ai
Farrah
Donbiu
Dhika
Archives
July 2005 August 2005 September 2005 October 2005 November 2005 December 2005 January 2006 February 2006 March 2006 May 2006 June 2006 July 2006 August 2006 February 2007 March 2007 April 2007 June 2007 July 2007 October 2007 November 2008 July 2009 September 2009 November 2009 December 2009 January 2010 April 2010 June 2010 July 2010 August 2012
Credits
originally designed by lil.queens
few things were re-edited by MAK NYOSS ;)
title script source unknown.

Powered by Blogger